UE-POSDRU
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Califică-te pentru viitorul tău! – POSDRU/164/2.3/S/138740

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Comunicat de presă – conferința intermediară proiect!

Înscris la: 29/May/2015

Organizare Conferință Intermediară Proiect ˝Califică-te pentru viitorul tău!˝
POSDRU/164/2.3/S/138740

Bucureşti, 24.04.2015

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti - Ilfov, în calitate de Solicitant, împreună cu SC Lira Cop Creative SRL, Fundaṭia Centrul pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii Maramureș, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru şi SC DAD Expertise SRL, în calitate de Parteneri, anunţă organizarea Conferinței pentru diseminarea rezultatelor intermediare din cadrul proiectului „Califică-te pentru viitorul tău!˝, demarat în data de 06.05.2014, având o perioadă de implementare de 18 luni, cu o valoare totală eligibilă de 3.718.283,11 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile de 3.640.199,16 lei.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul Major de Intervenție 2.3. „Acces şi participare la FPC”.

Conferința se desfășoară în data de 24.04.2015 începând cu ora 09.30 și este găzduită de Hotelul Ramada din București.

Cu această ocazie vor fi prezentate obiectivele proiectului, rezultatele așteptate, cele atinse la momentul curent, cât și programarea activităților pentru perioada următoare.

Prin intermediul proiectului se asigură gratuit servicii de orientare și consiliere profesională cât și servicii de formare profesională în una din meseriile de Bucătar, Ospătar, Patiser, Cameristă, Lucrător în comerț și Comerciant vânzător mărfuri alimentare pentru un număr de 720 de persoane din regiunile București-Ilfov, Centru și Nord-Vest.

Daniel Popescu - Manager de proiect
Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov