logo proiext

Califică-te şi progresează!

Cursuri de formare profesională.

Despre noi

 
Asociația ASSOC s-a înființat pe 13 noiembrie 1995 la Baia Mare din inițiativa unui grup de studenți la secția de Asistență Socială din cadrul Universității de Nord. După mai mult de 25 de ani de muncă neîncetată, organizația are filiale în București, Cluj – Napoca, Arad, Suceava și Râmnicu Vâlcea. Sediul central a fost păstrat la Baia Mare, loc în care s-au creat proiecte îndrăznețe atât în domenii precum economie socială sau servicii sociale cât și în sfera formării profesionale continue, fiind acreditați ca furnizori de servicii de stimulare a ocupării fortei de muncă (informare, consiliere, mediere pe piața muncii) încă din 2011.

Accentul pe formare profesională continuă este pus și prin intermediul proiectului "Califică-te și progresează!" prin care se urmărește creșterea gradului de participare la programe de formare profesională continuă pentru adulți din Regiunea de Nord – Vest, județ Maramureș.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.
ASSOC

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Lascăr Pană nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2021 Califică-te și progresează!. All Rights Reserved.