logo proiext

Califică-te şi progresează!

Cursuri de formare profesională.

Înscriere program

 
Înscrierea în cadrul proiectului se realizează prin completarea unui Formular de înscriere și a unor declarații specifice proiectului după cum urmează:
Pasul 1

Pasul 1

descarcă formularul de înscriere și anexele acestuia
Pasul 2

Pasul 2

urmărește instrucțiunile de completare
Pasul 3

Pasul 3

transmite documentele în conformitate cu instrucțiunile
Posibilitate de a descărca formularul de înscriere + listă documente justificative de anexat (doc. Formulare inscriere in grup tinta.pdf + doc. Documente justificative necesare pt inscriere.pdf) Pentru a te înscrie în program descarcă documentele: Formulare inscriere in grup tinta.pdf și Documente justificative necesare pt inscriere.pdf, completează formularele, scanează-le împreună cu documentele justificative solicitate și transmite-le prin e-mail la adresa alexandra.tarta@assoc.ro . Documentele vor fi verificate de către experți și vei fi contactat cu privire la urmatorii pași de urmat pentru a fi declarat înscris în proiect.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.
ASSOC

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Lascăr Pană nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2021 Califică-te și progresează!. All Rights Reserved.